Εκεί όπου τα δάση ελάτων και οι παραλίες με τα γαλάζια νερά συνδυάζουν ένα μοναδικό τοπίο, στην παραλία της Χιλιαδούς, βρίσκεται το νεόδμητο Casa Laios, ένα ξενοδοχείο το οποίο από μόνο του θα μπορούσε να αποτελέσει αφορμή για ταξίδι στην περιοχή. Αυτό το κατάφερε εγκαταλείποντας το λιτό στυλ της περιοχής και ποντάροντας στην πολυτέλεια και την δημιουργία μιας ξεχωριστής, σχεδόν θεατρικής ατμόσφαιρας, αποτελούμενης από 14 δίκλινα δωμάτια.

Η πισίνα και το πράσινο που την περιβάλλει, είναι ιδανικός τόπος για χαλάρωση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το ποτό σας ή να γευτείτε απολαυστικά εδέσματα στην ρομαντική ατμόσφαιρα που δημιουργούν το φως των κεριών και ο ήχος της απαλής μουσικής. Στην παραλία που βρίσκεται σε απόσταση λίγων μέτρων από το ξενοδοχείο, μπορείτε να χαρείτε τον ήλιο και να κολυμπήσετε στα πεντακάθαρα νερά του απέραντου Αιγαίου.

Ο ιδιοκτήτης, πιστός στην άποψη της καλοπέρασης των φιλοξενούμενων, σας προσκαλεί σε ένα ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και γαλήνιο περιβάλλον χωρίς να στερηθείτε τίποτα από συνηθισμένες σας ανέσεις.

Casa Laios, Χιλιαδού, ξενοδοχείο, ξενοδοχεία, δωμάτια, διαμονή, διαμονη, εύβοια, διακοπές, Xiliadou, xenodoxio, xenodoxia, diamoni, domatio, domatia, evia, diakopes

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

χιλιαδού, εύβοια

Τηλέφωνο:
Επικοινωνία με Email με τον Ιδιοκτήτη
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

6:00 - 00:00

Τρίτη

6:00 - 00:00

Τετάρτη

6:00 - 00:00

Πέμπτη

6:00 - 00:00

Παρασκευή

6:00 - 00:00

Σάββατο

6:00 - 00:00

Κυριακή

6:00 - 00:00

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης