Η έδρα

Η Σχολή Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών Microchip Academy εδρεύει στην Χαλκίδα στην οδός Βαρατάση 21 στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και είναι μέλος του ομίλου Microchip.

Η ανάγκη

Όταν πολλοί πλέον λένε πως η γνώση και η χρήση της τεχνολογίας είναι πλέον μονόδρομος εμείς είμαστε εδώ για να καλύψουμε την ανάγκη να εκπαιδευτούμε, να προετοιμαστούμε, να εφαρμόσουμε, να συνεργαστούμε με τον υπολογιστή στον προσωπικό μας χώρο και στον χώρο εργασίας μας.

Το βασικό αντικείμενο

Βασικό αντικείμενο μας η παροχή εκπαίδευσης και προετοιμασία για πιστοποίηση της πληροφορικής σε ενότητες που ζητούνται σε προκηρύξεις του Δημοσίου και του ΑΣΕΠ. Η σχολή μας συνεργάζεται για την πιστοποίηση των μαθητών μας με τους φορείς πιστοποίησης ECDL, ACTA και DIPLOMA.

Άλλα αντικείμενα εκπαίδευσης

Πιστοί στο τίτλο “Σχολή Πληροφορικής & Νέων Τεχνολογιών”, η σχολή μας επεκτείνει την εκπαίδευση της και σε χώρους περισσότερο εξειδικευμένους πάνω στην πληροφορική. Προγράμματα όπως Autocad, Inventor, ProEngineer, Archicad, Photoshop, illustrator, inDesign, Joomla, WordPress, C++, Visual Basic, Java, Phython, SQL, Matlab, SPSS, είναι μερικά από τα πολλά πακέτα προγραμμάτων που πολλή ενδιαφερόμενοι θα προετοιμαστούν με πληρότητα για να ασχοληθούν επαγγελματικά.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η σχολή μας συστεγάζεται με της εταιρείας Microchip Webart  που δραστηριοποιείτε στην σχεδίαση και κατασκευή ιστοσελίδων και την ανάπτυξη εφαρμογών. Δημιουργούμε δυναμικές ιστοσελίδες με τις νεότερες πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένων (CMS) όπως WordPress, Joomla, Drupal. Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σας να προσαρμόζονται αυτόματα σε οποιαδήποτε διάσταση και ανάλυση οθόνης ώστε να μην χάνετε επισκέπτες και πελάτες από κινητά και tablet. Μελετούμε τον κάδο στον οποίο ανταγωνίζεται η ιστοσελίδα σας ώστε να χρησιμοποιηθούν οι αποτελεσματικότερες ρυθμίσεις και λέξεις κλειδιά για να ανεβείτε στις πρώτες θέσεις των δημοφιλέστερων μηχανών αναζήτησης όπως η Google. Με πολυάριθμο προσωπικό, πλήρως καταρτισμένο, υποστηρίξουμε, αναβαθμίζουμε και προωθούμε την παρουσίας σας στο internet με νέες ιδέες και επιλογές που οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας θα λατρέψουν.

Microchip Academy Φωτογραφίες

Microchip Academy, Xalkida, Χαλκίδα, σχολή, πληροφορική, εύβοια, sxoli, pliroforiki, evia

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Βαρατάση 21, χαλκίδα

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Επικοινωνία με Email
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Υπηρεσίες

Free Wi-Fi

Free Wi-Fi

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης
Κωνσταντίνος 02/02/2017 22:46
Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό

Η καλύτερη σχολή στην Εύβοια μακράν. Εξαιρετικός χώρος και πολύ ευγενικοί η Γεωργία και ο Κώστας. Γρήγορα και με σωστή καθοδήγηση πήρα το Ecdl εύκολο σχετικά. Το προτείνω…