Το Πολυκατάστημα STRATOS Home n’ style, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα υψηλής αισθητικής και αυστηρής επιλογής, πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές, αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες ιδιωτικές προσπάθειες στο χώρο του D.I.Y. – ΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΟΙΚΙΑΚΩΝ πολυκαταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.
Κατέχει ηγετική θέση στην ευρύτερη περιοχή της Εύβοιας και πάντα σε σχέση με τα προϊόντα που εισάγει & εμπορεύεται, με κύρια δραστηριότητα στους τομείς του επίπλου εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, τον οικιακό εξοπλισμό και την μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών εργαλείων – τεχνικών προϊόντων για το σπίτι και την οικοδομή, τον ιδιώτη και τον επαγγελματία. Με βάση τις σοβαρές συνεργασίες τόσο σε τοπικό επίπεδο και την Ελλάδα, αλλά και τους δεσμούς με εμπορικούς οίκους του εξωτερικού, το Πολυκατάστημα STRATOS Home n’ style των Αδελφών Γιουμούκη, θέτει τις βάσεις για σοβαρή ανάπτυξη στο μέλλον, αλλά και διεύρυνση των κατηγοριών των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης.

STRATOS Home n’ style Φωτογραφίες

Stratos home n’style, Xalkida, χαλκίδα, είδη, σπίτι, σπιτιού,εργαλεία, εργαλεια,, κουζίνα, μπάνιο, εύβοια, eidi, spiti, spitiou, ergaleia, kouzina, mpanio, evia

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

νέα αρτάκη, εύβοια

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης