Φορτώνει…

Το «SKsports.gr» είναι ένα διαδικτυακό πολυκατάστημα που εμπορεύεται χιλιάδες είδη, από μια πληθώρα κατηγοριών που εμπλουτίζονται καθημερινά , και έχει στόχο να προσφέρει μεγάλη ποικιλία επώνυμων προϊόντων σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Σκοπός μας δεν είναι να πουλήσουμε απλά ένα προϊόν αλλά πρωταρχικά να αναπτύξουμε σχέσεις εμπιστοσύνης αλλά και φιλίας εάν είναι δυνατό, με κάθε μας πελάτη.

Το τηλεφωνικό μας κέντρο το οποίο σας εξυπηρετεί από τις 09:00 έως τις 21:00 καθημερινά (Δευτέρα – Κυριακή) χαίρεται να απαντά στις κλήσεις σας, προκειμένου να σας παρέχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα μας και την παραγγελία σας.

Πέραν αυτού πραγματικά χαιρόμαστε όταν μας τηλεφωνάτε για να συζητήσουμε μαζί για την οποιαδήποτε αγορά σχεδιάζετε να κάνετε, έχουμε ή δεν έχουμε εμείς το συγκεκριμένο προϊόν . Η εμπειρία μας είναι τέτοια που η επαφή μαζί μας είναι δεδομένο ότι θα σας φανεί επωφελής.

Προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας με υπευθυνότητα & συνέπεια προκειμένου να επιτυγχάνουμε γρήγορη, ποιοτική και σωστή εξυπηρέτησή.

Mega Shop, Βασιλικό, ένδυση, ρούχα,, παπούτσια, μπλούζες, παντελόνια,εύβοια, Vasiloko, Basiliko, endisi, poyxa, papoutsia, mplouzes, pantelonia,evia

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αγίου Ιωάννη Ρώσου 75, Βασιλικό

Τηλέφωνο:
ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Αφήστε μια κριτική

Τιμή
Τοποθεσία
Προσωπικό
Υπηρεσίες
Φαγητό
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομά σας, το σχόλιό σας και τη βαθμολογία σας με αστέρια στον πίνακα αξιολόγησης